SOFT GLAMOUR

Soft Glamour - tämän päivän eleganssia

Tässä tyylissä käytetään rinnakkain ylellisiä tekstiilejä ja kaarevalinjaisia huonekaluja. Johtoajatuksena ovat eleganssi, symmetria ja hienostunut glamour. Materiaaleiksi valikoituu metallia ja kiiltävää kiveä yhdistettynä samettiin ja silkkiin. Koska levollinen vaikutelma on olennainen osa ilmettä, satsaa upeaan valaistukseen ja investoi muutamaan laadukkaaseen esineeseen ja pidä muu sisustus yksinkertaisena. Tavaroiden taitavaan esille panoon tarvitaan vähän silmää ja muototajua. Esineitä voi yhdistää väri, tyyli tai ikä. Samanlaisten esineiden ryhmitteleminen synnyttää voimakkaan visuaalisen vaikutelman. Se, miten esineet ja kuvat asetetaan esille, vaikuttaa ratkaisevasti sisustukseen.

Mistä tämä tyyli koostuu?

b1

Hyvä valo tekee huoneesta kauniin. Suomessa on vain vähän valoa talvisin, joten keskity valaisimiin, jotka tuovat tilaan kaunista valoa. Satsaa tunnelmavalaistukseen, joilla saat loihdittua satumaista tunnelmaa. Löytöjä voit tehdä kirpputoreilta ja antiikkiliikkeistä.

Tämä tyyli koostuu väreistä, kiinnostavista huonekaluista, taiteesta ja tekstiileistä.Tarpeeksi suuret matot tuovat tilaan pesämäisyyttä ja niitä voi vaihdella vuodenajan mukaan. Eksoottiset viherkasvit kuuluvat niinikään tähän tyyliin. Pieni rönsyilykin sallitaan.

Kun sohvat ovat neutraalin sävyissä, voit helposti pienillä asioilla muuttaa asunnon tunnelmaa. Värikkään sohvatyynyn vaikutusta ei kannata koskaan aliarvioida.Älä unohda unelmiasi ja lempiasioitasi, kun rakennat kotia. Aidot materiaalit ja metallin hohde, tekevät tästä tyylistä vastustamattoman.

Materiaalipaletti

Värejä vaihtamalla uusi tunnelma

a1

Suuria huonekaluja ei helposti muuksi muuteta, mutta kodin pikkuesineet, taulut ja tekstiilit ovat helposti vaihdettavissa. Keväällä kotiin halutaan eri sävyjä kuin jouluna. Luo omat vuodenajat kotiisi! Persoonallisen tunnelman saat ilmeikkäistä kuoseista ja herkullisesta väripaletista.