SISUSTUSSUUNNITELMAT PAIKKAKUNNASTA RIIPPUMATTA!

Oletko aikeissa remontoida tai rakentaa? Mutta vähän hukassa siitä miten päästä alkuun? Olen mielelläni apunasi, otathan yhteyttä!

Suunnittelussa lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja mitä paremmin pystyt kertomaan mitä tilalta toivot, sitä paremmin pystyn ehdottamaan parhaimmat mahdolliset vaihtoehdot sinun tilaasi ja tyyliisi sopiviksi.

Halusitpa sitten testata eri materiaalien yhteensopivuutta tai tilankäytön toimivuutta, niin ensimmäiseksi kartoitamme yhdessä muutostarpeet ja toiveet tilan suhteen,  jonka jälkeen onkin helppo lähteä muuttamaan ideat todeksi.

null
NETISSÄ?
Etäsuunnittelussa kommunikointi tapahtuu puhelimitse/sähköpostitse. Päätöksenteko helpottuu, kun näet miltä sisustus näyttää kodissasi. 3D- visualisoinnin avulla voidaan värityksiä, materiaaleja ja yhdistelmiä helposti vaihtaa ja saat valmiin suuunnitelman, johon sisältyy kaikki tarvittava tieto sen toteuttamiseen.
null
MITEN?
Visualisoinnin avulla näet heti, miltä eri valinnat näyttävät kodissasi. Suunnittelu ja valinnat sujuvat helpommin, kun selkeät kuvat ohjaavat suunnittelua haluttuun suuntaan ja varmistut siitä, että
lopputuloksesta tulee mieleinen.

Klikkaa lisätietoja!

Toteutus
null
NÄIN SE TOIMII
Räätälöityjä ratkaisuja sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden.
Valitse itse suunnitelman laajuus. Saat aina kiinteän tarjouksen etukäteen. Soita tai lähetä sähköpostia.

Klikkaa lisätietoja!

Yksilöidyt ratkaisut

SELKEÄT KUVAT OHJAAVAT SUUNNITELMAA HALUTTUUN SUUNTAAN

Pintamateriaalien valinta 3D-visualisointia käyttäen

Tämän omakotitalon olohuoneen suunnittelussa käytettiin laajalti 3D-mallinnusta pintamateriaalien valinnoissa (huonekalut, lattiat, seinät, katot, listat).

Ensimmäisissä sähköposteissa käytiin läpi toiveita. Ennen suunnittelun aloitusta olohuoneesta otettiin mitat ja vanha pohjapiirroskin löydettiin 3D-suunnittelun tueksi.

3D-mallinnusta hyödynnettiin niin maalisävyn valinnassa, lattiavaihtoehtoja pohdittaessa kuten myös olemassa olevien kalusteiden sijoittelussa pohjakuvaan. Kyseessä oli remontoitava omakotitalo, jonka suunnittelu tällä kertaa aloitettiin olohuoneen uudistamisella.

Yhdistetyn olohuoneen ja keittiön värisuunnittelussa yhdeksi kysymykseksi nousi keittiön kiinteiden kalusteiden materiaalit. Onneksi 3D-mallintamisen hyviä puolia on, että pintamateriaalien testaus onnistuu helposti. Kun tuotteet ovat piirrettynä, on maalisävyn, lattiamateriaalin tai vaikkapa verhojen värin vaihtaminen vaivatonta ja muutaman värivaihtoehdon jälkeen päädyttiin harmaan sävyyn.

Kalusteissa kokeilimme kuinka olemassa oleva sohva istuisi väreihin ja mittasuhteisiin, sekä kuinka ruokailutilaan toiveissa olevat modernit design tuolit sopisivat kodin tyyliin. Kun sisustuksen punainen lanka löytyi, niin suunnitelman viimeisteleminen oli helppoa.

Valmiin suunnitelman voi ottaa mukaan huonekalumyymälään ja siellä on helppoa yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa laatia tilaus.

KAIPAATKO APUA JOHONKIN SISUSTUKSEN OSA-ALUEESEEN?

SISUSTUS ONLINE - NOPEA JA VAIVATON!

Sisustussuunnitelma netissä on nopea ja vaivaton tapa päivittää tai saada inspiraatiota sisustukseen. Kaikki lähtee liikkeelle pohjapiirroksesta, josta muokataan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Yhteydenoton jälkeen täsmennämme suunnitelman keston ja toimeksiannon kirjallisena, jonka saat hyväksyttäväksi.

Palautteen saaminen on erittäin tärkeässä osassa tätä prosessia. Teen muutokset ehdotukseen palautteen saatuani nopeasti ja voimme kommunikoida joko puhelimitse tai sähköpostitse niin kauan kuin tarve vaatii.

Suunnitelma toimitetaan joko sähköisessä tai painetussa muodossa. Annan miellellään lisätietoja, otathan yhteyttä!

kansi1