KONSULTAATIO

AIKA PÄIVITTÄÄ SISUSTUSTA?

Jos seinän värin tai sohvan paikan valinta aiheuttaa päänvaivaa, ei hätää. Jo tunnissa tai parissa voit saada neuvoja, joiden avulla pääset jälleen omin avuin eteenpäin. Jokainen meistä jumittuu joskus ajattelemaan, että tietyn huonekalun täytyy olla tietyssä paikassa. Tuorein silmin kokonaisuutta katsova ammattilainen osaa poimia oikeat palaset kohdalleen. Lyhyessäkin tapaamisessa voi myös löytyä materiaaleja ja värimaailmoja, joita ei yksin olisi osannut valita.

Konsultaation kesto määritellään aina sovitusti asiakkaan tilauksen ja tarpeen mukaan. Tämä sopii hyvin esimerkiksi, jos asiakas haluaa apua yhtenäisen olohuoneen ja keittiön värityksen ja materiaalien valintaan. Tulen paikanpäälle katsomaan ja käymme yhdessä läpi toiveet tilan muuttamisesta viihtyisämmäksi ja toimivammaksi. Tai voit myös lähettää sähköpostissa pohjapiirroksen sekä muutaman kuvan ja lyhyen kuvauksen siitä, mihin toivot muutosta. Voimme jatkaa suunnittelua myös pelkästään sähköpostitse/puhelimitse ja tällöin asuinpaikkasi voi olla missä tahansa.

UUDET VERHOT?

Konsultaatiossa voidaan myös paneutua johonkin sisustuksen yksityiskohtaan ja miettiä siihen ratkaisua. Verhojen hankinta on hyvä esimerkki tästä. Verhosuunnittelussa katsotaan mikä malli ja mitkä materiaalit sopivat parhaiten kokonaisuuteen ja sen pohjalta laadin verhosuunnitelman, johon on koottuna tiedot kankaista ja verhotangoista. Suunnitelma on sitten helppo ottaa mukaan kangaskauppaan tai halutessasi voimme toteuttaa sen puolestasi.

MITÄ? MITEN?

Konsultaatio sisältää tilan läpikäymisen ja tarkastelun, minkä pohjalta asiakas saa moodboard-tyyppisen yhteenvedon tilan tyylistä, värityksistä ja materiaaliehdotuksista sekä pohjakuvan huonekalujen sijoituksista mittakaavassa. Konsultaatiokäynnin jälkeen voit tarvittaessa tilata laajemmankin suunnittelun ja tällöin konsultaation hinta vähennetään lopullisesta hinnasta. Hinta alkaen 260 € (alv. 0%)