KYSY TARJOUS TAI OTA MUUTEN VAIN YHTEYTTÄ

Miten isoa muutosta kotiisi kaipaat?

Tarvitsetko apua sohvaryhmän sijoitteluun tai neuvoa uusien valaisimien hankintaan tai apua tapetin valintaan? Suunnittelu voidaan aloittaa jostakin osa-alueesta ja jatkaa sitä laajemminkin. 

Sisustussuunnittelun tehtävänä on tilan viihtyvyyden ja toimivuuden maksimoimista asukkailleen. Onnistuneeseen lopputulokseen vaaditaan aina tiivistä yhteystyötä ja vuoropuhelua suunnittelijan ja asiakkaan välille. Mitä paremmin pystyt kertomaan mitä tilalta toivot, sitä paremmin pystyn ehdottamaan parhaat mahdolliset vaihtoehdot sinun tilaasi ja tyyliisi sopiviksi. Jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa. Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita ja suunnitteluprojekti voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai vain joitain niistä.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Hinta alkaen 650 € (alv. 0%)

Yhden huoneen tai tilasuunnittelun osa-alueen laatiminen, johon sisältyy tapaaminen ja tarvekartoitus, sekä sisustussuunnitelman laatiminen vie aikaa minimissään 10h. Suunnitelmaan sisältyy  huonekalujen sijoitukset, väri-, tila-, materiaali-, valaistussuunnitelmat. Väreihin  ja materiaaleihin laaditaan kolme ehdotusta.

KONSULTAATIO

Hinta alkaen 260 € (alv. 0%)

Konsultaatiossa saat ideoita ja vinkkejä kotisi uuden ilmeen ja tunnelman luomiseksi. Kyseessä voi olla yksittäinen asia kuten tapetin valinta tai uusien verhojen hankinta. Konsultaatioon sisältyy kotikäynti ja sen pohjalta saat muutosehdotuksen mieltä painavaan pulmaan. Konsultaation kesto on 4-8h.

3D-VISUALISOINTI

Hinta alkaen 200 € (alv. 0%)

Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen esim. saman tilan visualisoiminen eri materiaalivaihtoehdoilla.
•olohuone 200 € (alv. 0 %)
•olohuone + keittiö + ruokailutila 550 € (alv. 0 %)
•olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 950 € (alv. 0 %)

Suunnittelutyö lähtee liikkeelle ensimmäisestä tapaamisesta tai sähköposti/puhelin palaverista. Ensiksi kartoitamme toiveesi ja tarpeesi sekä keskustelemme työn laajuudesta ja tavoitebudjetista. Kartoituksen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelusta. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme suunnittelusopimuksen, jossa kuvataan toimeksiannon sisältö ja aikataulu. Projekti valmistuu sovitusti aikataulun ja tavoitteiden puitteissa. Tarvittaessa olen käytettävissä koko projektin ajan sen lopulliseen valmistumiseen saakka.

Kaikkiin sisustussuunnitelmiin sisältyy useita 3D-kuvia eri kuvakulmista otettuna ja pääset konkreettisesti näkemään tulevan kotisi ja eri materiaali- ja tilaratkaisuiden vaikutukset lopputulokseen. 3D-mallinnusta hyödynnettäessä saat realistisen käsityksen lopputuloksesta. Lisäksi se ohjaa suunnittelua oikeaan suuntaan ja helpottaa kommunikointia.

HALUATKO NÄHDÄ LISÄÄ TOTEUTUNEITA KOHTEITAMME?
PAINA ALLA OLEVAA NAPPIA!