RAKENNUTTAJILLE

RAKENNUTTAJAN KOKONAISRATKAISUT

3D-visualisointikuvat

asunnon ennakkomarkkinointia varten

Suunnitteilla olevasta kohteesta voidaan tehdä useita 3D-kuvia eri kuvakulmista otettuina ja asiakas pääsee konkreettisesti kurkistamaan tulevaisuuteen. Samaan kohteeseen voidaan tehdä ehdotukset eri materiaalivalinnoilla, jolloin asiakkaan on helppo valita hänelle mieluisin vaihtoehto. Päätöksenteko helpottuu ja kaikilla osapuolilla on selkeä kuva lopputuloksesta jopa ennen kuin rakentaminen on edes alkanut. Kun tuleva kohde visualisoidaan hyvissä ajoin ennen rakennuttamisen alkamista, vältytään myös kalliilta muutostöiltä kohteen valmistuttua. Tällä voidaan säästää loppupäässä jopa useita tuhansia euroja.

MYYNTIKUVAT
Kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internettiin. Tämä lisää kohteen kiinnostavuutta ja ostaja saa selkeän kuvan lopputuloksesta ennen kuin rakentaminen on edes alkanut.
VIRTUAALIESITTELY
Kohteesta voidaan tehdä video, joka esittelee kohteen virtuaalisesti eri kuvakulmista tarkasteltuna. Tämä helpottaa tulevan asunnon hahmottamista ja lisäksi sen avulla voi tutustua kiinnostavaan kohteeseen asuinpaikasta riippumatta.
SUJUVA YHTEISTYÖ
Parempi yhteistyö arkkitehtien, insinöörien ja rakennuttajien välille.
Säästää projektien kustannuksia, koska muutostöiden osuus pienenee.
Helpottaa ostopäätöksen tekoa, kun kaikilla osapuolilla on selkeä näkemys lopputuloksesta.

3D-visualisointikuvien hyödyntäminen rakentamisen joka vaiheessa

Visualisointi auttaa asiakasta myös tulevan asunnon materiaalivalinnoissa. Tämä helpottaa kohteen hahmottamista niin materiaalien kuin pohjaratkaisuidenkin suhteen. 3D-visualisoinnilla voidaan konkreettisesti esitellä asunnon sisustus pääpiirteissään. Selkeät kuvat ohjaavat valintoja, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja mietitty. Alla olevaan sisustusesitteeseen on valittu kolme eri tyyliä ja näihin sopivia sisustusratkaisuja (klikkaa tutustuaksesi lähemmin).

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Uuden kodin ostaminen jo rakentamisen alkuvaiheessa on samalla innostavaa ja haastavaa, eikä vähiten siksi, että tarjonta on runsauden viidakko. Visualisoinnin avulla asukkaille pystytään räätälöimään halutunlaiset kokonaisuudet jo hyvissä ajoin jopa ennen rakentamisen alkamista. Näin vältytään virheratkaisuilta ja kalliilta muutostöiltä jälkikäteen.

YKSI POHJARATKAISU - MONTA TYYLIÄ

3D-visualisointikuvien avulla ostaja saa realistisen käsityksen rakenteilla olevasta kohteesta

Ostaja saa realistisen käsityksen rakenteilla olevasta kohteesta ja voi tuntea tulevansa kotiinsa, jolloin ostopäätöksen tekeminen helpottuu. Esitteisiin voidaan luoda samasta tilasta eri tyylejä helposti ja vaivattomasti. Lisäksi visualisoinnilla ostaja saa inspiraatiota tulevan kohteen mahdollisuuksista ja voi vaivattomasti valita häntä miellyttävimmän vaihtoehdon. Näin molemmat osapuolet hyötyvät, kun kaikilla on selkeä visio lopputuloksesta ja vältytään turhilta virhehankinnoilta.

3D-visualisointikuvissa yhdistyvät räätälöidyt ratkaisut sisustussuunnittelijan näkemykseen materiaaleista ja kalustuksesta. Nämä taas antavat inspiraatiota ja tuovat varmuutta tulevalle ostajalle sekä lisäävät kohteen kiinnostavuutta. Kysy lisää!

Hinnat alkaen

Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen suunnitelmasta tai vastaavasti työ voidaan tehdä tuntityönä.

– olohuone 250€ (alv0%)
– olohuone + keittiö + ruokailutila  560€ (alv0%)
– olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 990 (alv0%)
–  3D-kuvien lisäksi voidaan tehdä 360 asteen 3D-virtuaalikuvaus video, yksi kuvauspiste 90€ (alv0%)