KIINTEISTÖVÄLITTÄJILLE

Asunnon myyntikuvat ovat tärkeä osa asunnon myynnissä. Kun myyntikohteena on esimerkiksi remontoitava kohde tai uudiskohde 3D-kuvat ovat hyvä apuväline, jotta tulevan asukkaan on helppo nähdä asunnon tarjoama potentiaali. Mitä paremmin asiakas pystyy hahmottamaan kohteen, sitä helpompi ja turvallisempi on tehdä ostopäätös. Tämä taas puolestaan nopeuttaa ostopäätösten tekoa. Visualisointikuvilla voidaan luoda tunnelmaa ja inspiraatiota ja lisätä asunnon kiinnostavuutta ostajan näkökulmasta katsottuna.  Remontoitavissa kohteissa 3D-visualisointikuvat jättävät myös ostajalle mahdollisuuden vaikuttaa materiaalivalintoihin. Tämä voi olla ongelma, jos asunto remontoidaan myyntiä varten ja valitut materiaalit eivät miellytäkään tulevaa ostajaa.

3D VISUALISOINTIPALVELUT

Tuotamme korkeatasoista myynti- ja markkinointimateriaalia. Asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan – VAIVATTOMASTI JA EDULLISESTI.

Vahvuutenamme on sisustussuunnittelijan näkemys tilasta, jossa on huomioitu niin visuaaliset yksityiskohdat kuin tilankäyttöön liittyvät ratkaisut. Haluatko tietää lisää kohteistamme ja tavastamme työskennellä? Ota yhteyttä, jotta voimme sopia tapaamisen. Tulen mielelläni keskustelemaan kanssanne siitä, miten voin olla avuksi. Ensimmäinen tapaaminen on aina maksuton eikä se sido vielä mihinkään.

YKSI POHJARATKAISU - MONTA TYYLIÄ

ASUNNON DIGITAALINEN STAILAUS

Digitaalista stailausta voidaan hyödyntää, kun mietitään miltä asunto voisi näyttää eri tyyleihin sisustettuna tai miten pohjaratkaisua muuttamalla voidaan saada toimivampi asunto. Näitä on usein vaikea hahmottaa pelkän pohjakuvan avulla. Siksi digitaalinen stailaus voi olla vaihtoehtona helpompi ja nopeampi tapa tuoda esiin asunnon tarjoama potentiaali.

SINUN TARPEISIISI SOVELTUVA

DIGITAALISEN STAILAUKSEN EDUT

Perinteinen myyntistailaus on jo tuttua monelle asunnon myyntiä harkitsevalle. Toiset taas kokevat tämän tavan turhan työläänä. Asunnon visualisoinnilla saadaan luotua eri tyyli- ja värimaailmoja luotettavasti ja aidontuntuisesti.  Alkuperäisten asuntokuvien rinnalle voidaan visualisoida eri vaihtoehtoja niin materiaalien kuin pohjaratkaisuidenkin suhteen, jolloin asunnon ostoa harkitsevan on helppo kuvitella oma elämänsä tulevaan kohteeseen.

YKSI POHJARATKAISU - MONTA TYYLIÄ

ASUNNON VIRTUAALINEN STAILAUS

" Muuntautuu moneen makuun ja mieltymykseen"

“Alla oleva kohde oli ollut pitkään myynnissä ja omistaja miettikin jo koko asunnon remontoimista myyntiä varten, mutta päätyikin sen sijaan 3D-remonttiin ja stailaukseen. Tulevan asukkaan olisi helppo hahmottaa uudistukset ja lisäksi lopullisiin valintoihin olisi vielä mahdollisuus vaikuttaa. 3D-mallinnusta hyödynnettiin niin maalisävyn valinnassa, lattiamateriaaleissa kuin olemassa olevien kalusteiden sijoittelussa pohjakuvaan. Kyseessä oli pohjaratkaisultaan melko tyypillinen kerrostalo asunto, jonka muutoksessa keskityttiin keittiön muuttamisella avokeittiöksi olohuoneen yhteyteen. Tällä saatiin asuntoon modernimpi ilme sekä lisättiin asunnon valoisuutta ja ilmavuutta. Tuleva omistaja vakuuttuikin visualisointikuvista ja hänen oli helppo kuvitella oma elämänsä tulevaan kohteeseen.”

MITEN?

MITEN VOIN AUTTAA?

Otathan yhteyttä! Annan mielelläni lisätietoja erilaisista kokoonpanoista asuntojen visualisoimisesta kiinnostaviksi myyntikuviksi. Sovitaan yhteinen palaveri, jonka jälkeen saat yksilöidyn tarjouksen työn kestosta ja hinnasta.

Hinnat alkaen

Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen suunnitelmasta tai vastaavasti työ voidaan tehdä tuntityönä.

– olohuone 250€ (alv0%)
– olohuone + keittiö + ruokailutila  560€ (alv0%)
– olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 990 (alv0%)
–  3D-kuvien lisäksi voidaan tehdä 360 asteen 3D-virtuaalikuvaus video, yksi kuvauspiste 90€ (alv0%)