Sisustussuunnitelma netissä?

Onko sinulla remontoitava tai rakenteilla oleva kohde, jonka visualisointiin kaipaat apua? Olen mielelläni apunasi, otathan yhteyttä!

Suunnittelussa lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista. Kun muutostarpeet ja toiveet tilan suhteen ovat selvillä, on pohjapiirroksen avulla helppo lähteä muuttamaan ideat todeksi.

 

Pintamateriaalien valinta 3D-visualisointia käyttäen

Tämän omakotitalon olohuoneen suunnittelussa käytettiin laajalti 3D-mallinnusta pintamateriaalien valinnoissa (huonekalut, lattiat, seinät, katot, listat).

Ensimmäisissä sähköposteissa käytiin läpi toiveita. Ennen suunnittelun aloitusta olohuoneesta otettiin mitat ja vanha pohjapiirroskin löydettiin 3D-suunnittelun tueksi.

3D-mallinnusta hyödynnettiin niin maalisävyn valinnassa, lattiavaihtoehtoja pohdittaessa kuten myös olemassa olevien kalusteiden sijoittelussa pohjakuvaan. Kyseessä oli remontoitava omakotitalo, jonka suunnittelu tällä kertaa aloitettiin olohuoneen uudistamisella.

Olohuoneen värisuunnittelussa yhdeksi kysymykseksi nousi paikalle rakennetun kirjahyllyn väri. Onneksi 3D-mallintamisen hyviä puolia on, että pintamateriaalien testaus onnistuu helposti. Kun tuotteet ovat piirrettynä, on maalisävyn, lattiamateriaalin tai vaikkapa verhojen värin vaihtaminen vaivatonta ja muutaman värivaihtoehdon jälkeen päädyttiin harmaan sävyyn.

Kalusteissa kokeilimme kuinka olemassa oleva sohva istuisi väreihin ja mittasuhteisiin, sekä kuinka ruokailutilaan toiveissa olevat modernit design tuolit sopisivat kodin tyyliin. Kun sisustuksen punainen lanka löytyi, niin suunnitelman viimeisteleminen oli helppoa.

Valmiin suunnitelman voi ottaa mukaan huonekalumyymälään ja siellä on helppoa yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa laatia tilaus.

Miten suunnittelu etenee?

Näin se toimii:

 1. Lähetä huoneen pohjakuva sekä muutama valokuva tilasta. Pohjakuvan tulisi olla oikeassa mittakaavassa tai siinä tulisi näkyä huoneen mitat
 2. Kuvaile hieman projektiasi: mitä toiveita ja tarpeita teillä on uudistuksen suhteen. Mikä on toiminut entisessä sisustuksessa, mikä ei? Mieti, minkälaista tyyliä toivotte, minkälainen värimaailma viihdyttää. Mitä vanhoja huonekaluja tai tavaroita haluatte säilyttää, mistä haluatte luopua? Mihin haluatte erityisesti panostaa, mistä voidaan tinkiä?
 3. Saat yksilöidyn tarjouksen suunnittelutyöstä ja maksuehdoista.
 4. Alkukartoituksen pohjalta kommunikointia jatketaan puolin ja toisin tyylin, värimaailman ja toiveiden tarkentamisella. Antamasi palaute on suunnittelun lopputuloksen kannalta todella tärkeää.
 5. Lähetän ensimmäiset luonnoskuvat sinulle kommentoitaviksi. Suunnitelmaan laaditaan muutamia luonnoksia 3d-visualisointiohjelmalla, joista käy ilmi sisustuksen toteutus pääpiirteissään.
 6. Valitset toteutettavan suunnitelman lähettämistäni ehdotuksistani, jota voidaan vielä muokata sinun toivomustesi mukaan. Selkeät 3d-visualisointikuvat ohjaavat suunnitelmaa haluttuun suuntaan.
 7. Kokoan valmiin suunnitelman kansioksi ja jota voi käyttää apuna työmaalla tai rakennuskohteessa.

Mitä suunnitelmaan sisältyy?

 • 3d-visualisointikuvat useista kuvakulmista otettuina
 • 2d-pohjakuvat
 • materiaalisuunnitelma eli kaikki tilan pintamateriaalit (käytettävät värit,tapetit, maalit, lattiat, kaakelit )
 • huonekalusuunnitelma eli miten huonekalut sijoitetaan
 • kiintokalustesuunnitelma eli keittiönkalusteet, kylpyhuoneiden kalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet, sauna ja vaatesäilytys mitoitukset ja ehdotukset malleista sisältäen tarvittavat detaljipiirrokset ja työpiirrokset
 • valaistussuunnitelma eli suunnitelmaan kuuluu tunnelma-, työskentely- ja yleisvalaistus. Suunnitelmasta ilmenee valaisimien paikat, lukumäärät ja tyypit, jonka voi toimittaa sähkösuunnittelijalle sähkösuunnitelman tekoa varten.
 • tekstiilit eli verhot ja matot
 • verhoilu eli käytettävät kankaat huonekaluissa ja tyynyissä
 • tarvittaessa yhteydenpidon suunnittelun aikana ja sen valmistuttua

Kaipaatko apua johonkin sisustuksen osa-alueeseen?

Sujuva tapa sisustaa kotisi

null

KLASSINEN

luonnonmateriaalit ja vaaleat sävyt

3D-visualisointia voidaan hyödyntää niin maalisävyn valinnassa, lattiamateriaaleissa kuin olemassa olevien kalusteiden sijoittelussa pohjakuvaan. Näet heti miten valitut materiaalit/tyyli vaikuttavat lopputulokseen. Selkeät kuvat johdattavat suunnittelua oikeaan suuntaan ja varmistut, että lopputuloksesta tulee halutunlainen

null

VIIMEISTELTY

Sisustuksen loppusilaus

Kaikki alkaa sinun tarpeistasi ja alkukartoituksen jälkeen saat suunnittelusta kiinteän tarjouksen, jossa on yksilöitynä mitä suunnitelmaan sisältyy sekä aikataulu. Ei ikäviä yllätyksiä tai tyhjiä lupauksia.

 

null

ELEGANTTI

Sametin ja silkin hohtoa

Halutessasi etsin juuri oikean tuotteen tarpeisiisi. Olen toiminut alalla yli 25 vuotta ja omaan laajan verkoston alan tuotteista. Olen apunasi oli sitten kysymyksessä jonkin tietyn design esineen metsästys tai uuden maton hankinnasta – sinä päätät.

Tyylin, väriteeman, materiaalien ja irtokalusteiden valinnat

Toimitus ja maksuehdot

Voit tilata ”sisustussuunnitelman netissä” laskulla ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tarja.antell@lacabane.fi tai puhelimitse 040-7656503 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Näin tilattu suunnitelma toimitetaan sinulle maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

Ennen tilaustasi sitoudut tutustumaan tuotteeseen ja tuotetietoihin huolella.

Tuotteet ovat joko sähköisessä tai painetussa muodossa. Tilaaminen tarkoittaa näiden, yksilöityjen tilausehtojen sekä asiakastieto- ja tietosuojarekisterimme hyväksymistä.

Tuotteiden toimittaminen ja aikataulu

Sivustoltamme tilatut digitaaliset tuotteet toimitetaan sähköisesti tai muulla tuotteen luonteelle sopivalla tavalla. Laskulla maksettavat tuotteet toimitetaan maksusuorituksen jälkeen tai erillisen sopimuksen mukaan. Suunnitelman aikataulu täsmennetään yhteydenoton jälkeen.

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Yhteydenoton jälkeen täsmennämme suunnitelman keston ja toimeksiannon kirjallisena, jonka saat hyväksyttäväksi. Tämän jälkeen tilauksesi siirtyy järjestelmäämme, jolloin olet vastuussa tilauksestasi eikä sitä voida perua. Digitaalista tuotetta ostettaessa tuotepakkaus avataan sinä hetkenä, kun tuote on tilattu. Tilaamalla olet hyväksynyt nämä ostoehdot. Palautusoikeutta ei ole tilauksen perusteella valmistettavilla tuotteilla/palveluilla.