KONSULTAATIO

Jos seinän värin tai sohvan paikan valinta aiheuttaa päänvaivaa, ei hätää. Jo tunnissa tai parissa voit saada neuvoja, joiden avulla pääset jälleen omin avuin eteenpäin. Jokainen meistä jumittuu joskus ajattelemaan, että tietyn huonekalun täytyy olla tietyssä paikassa. Tuorein silmin kokonaisuutta katsova ammattilainen osaa poimia oikeat palaset kohdalleen. Lyhyessäkin tapaamisessa voi myös löytyä materiaaleja ja värimaailmoja, joita ei yksin olisi osannut valita.

Konsultaation kesto määritellään aina sovitusti asiakkaan tilauksen ja tarpeen mukaan. Tämä sopii hyvin esimerkiksi, jos asiakas haluaa apua yhtenäisen olohuoneen ja keittiön värityksen ja materiaalien valintaan sekä oleskelun vyöhykkeiden suunnitteluun.

Konsultaatiossa voidaan myös paneutua johonkin sisustuksen yksityiskohtaan ja miettiä siihen ratkaisua. Verhojen hankinta on hyvä esimerkki tästä. Konsultaatiossa katsotaan mikä malli ja materiaalit sopivat parhaiten kokonaisuuteen ja sen pohjalta laaditaan verhosuunnitelma, johon on koottuna tiedot kankaasta, verhotangoista ja verhoasetelmasta.

Konsultaatio sisältää tilan läpikäymisen ja tarkastelun, minkä pohjalta asiakas saa moodboard-tyyppisen yhteenvedon tilan tyylistä, värityksistä ja materiaaliehdotuksista sekä pohjakuvan huonekalujen sijoituksista mittakaavassa. Konsultaatiokäynnin jälkeen voit tarvittaessa tilata laajemmankin suunnittelun ja tällöin konsultaation hinta vähennetään lopullisesta hinnasta. Hinta alkaen 260 € (alv. 0%)