RAKENNUTTAJILLE

3D-visualisointikuvat ovat tehokas myyntityökalu asunnon ennakkomarkkinoinnissa. Kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internetiin, jolloin asunnon myynti nopeutuu, tehostuu ja helpottuu. 3D-kuvien avulla mahdollistetaan parempi yhteistyö arkkitehtien, insinöörien ja rakennuttajien välille. Tämä taas säästää projektien kustannuksia, koska muutostöiden osuus pienenee työn tehostuessa. Myös eri mahdollisuuksien tarkastelu on nopeaa ja vaivatonta. Mitä paremmin nämä pystytään visualisoimaan, sitä helpommin asiakas pystyy tekemään päätöksiä.

RAKENNUTTAJAN KOKONAISRATKAISUT

3D-visualisointikuvat

asunnon ennakkomarkkinointia varten

Suunnitteilla olevasta kohteesta voidaan tehdä useita 3D-kuvia eri kuvakulmista otettuina ja asiakas pääsee konkreettisesti kurkistamaan tulevaisuuteen. Samaan kohteeseen voidaan tehdä ehdotukset eri materiaalivalinnoilla, jolloin asiakkaan on helppo valita hänelle mieluisin vaihtoehto. Päätöksenteko helpottuu ja kaikilla osapuolilla on selkeä kuva lopputuloksesta jopa ennen kuin rakentaminen on edes alkanut. Kun tuleva kohde visualisoidaan hyvissä ajoin ennen rakennuttamisen alkamista, vältytään myös kalliilta muutostöiltä kohteen valmistuttua. Tällä voidaan säästää loppupäässä jopa useita tuhansia euroja.

Materiaalit ja 3D-kuvat

Suunnitteilla olevasta kohteesta tehdään materiaaliluettelo, jossa havainnollistetaan 3D-kuvilla eri materiaalivaihtoehtoja. 3D-kuvien avulla asiakkaan on helppo valita asunnon pintamateriaalit. Virheratkaisut minimoidaan ja muutostöiden osuus vähenee työn tehostuessa. Yhteistyö asiakkaan kanssa helpottuu, kun molemmilla osapuolilla on selkeä kuva lopputuloksesta.

3D-kuvilla voidaan luoda erilaisia tunnelmia ja tyylisuuntia helposti ja uskottavasti. Asunnon ostaja saa selkeän käsityksen siitä, miten eri materiaalit toimivat keskenään. Tämä helpottaa lopullisten päätösten tekoa niin materiaalien, kalusteiden ja valaistuksen valintojen suhteen kuin myös pohjaratkaisujen suhteen. Lisäksi muutostöiden tarve rakennuttamisen eri vaiheissa pienenee ja se on kustannustehokasta.

Hinnat alkaen

Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen suunnitelmasta tai vastaavasti työ voidaan tehdä tuntityönä.

– olohuone 250€ (alv0%)
– olohuone + keittiö + ruokailutila  560€ (alv0%)
– olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 990 (alv0%)
–  3D-kuvien lisäksi voidaan tehdä 360 asteen 3D-virtuaalikuvaus video, yksi kuvauspiste 90€ (alv0%)