KIINTEISTÖVÄLITTÄJILLE

Asunnon myyntikuvat ovat tärkeä osa asunnon myynnissä. Kun myyntikohteena on esimerkiksi remontoitava kohde tai uudiskohde 3D-kuvat ovat hyvä apuväline, jotta tulevan asukkaan on helppo nähdä asunnon tarjoama potentiaali. Mitä paremmin asiakas pystyy hahmottamaan kohteen, sitä helpompi ja turvallisempi on tehdä ostopäätös. Tämä taas puolestaan nopeuttaa ostopäätösten tekoa. Visualisointikuvilla voidaan luoda tunnelmaa ja inspiraatiota ja lisätä asunnon kiinnostavuutta ostajan näkökulmasta katsottuna.  Remontoitavissa kohteissa 3D-visualisointikuvat jättävät myös ostajalle mahdollisuuden vaikuttaa materiaalivalintoihin. Tämä voi olla ongelma, jos asunto remontoidaan myyntiä varten ja valitut materiaalit eivät miellytäkään tulevaa ostajaa. Muutostöiden tarve vähenee ja säästyy aikaa ja rahaa.

Asunnon 3D-myyntikuvat

3D-asuntoesittelyllä voidaan tuoda esiin asunnon potentiaali ja asunnon parhaat puolet, jolloin kuvat helpottavat ostopäätöksen tekoa ja tuovat varmuutta. Varmuus taas on usein askel ostopäätökseen. Asiakas saa selkeän kuvan lopputuloksesta ja asunnon tarjoamista mahdollisuuksista.

3D-visualisointikuvat ovat tehokas myyntityökalu asunnon ennakkomarkkinoinnissa. Kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internetiin, jolloin asunnon myynti nopeutuu, tehostuu ja helpottuu.

Kohteesta voidaan tehdä myös 3D-virtuaaliesittely, jolloin kohteeseen on helppo tutustua paikkakunnasta riippumatta suoraan omalta ruudulta.

3D-asuntokuvat suunnitellaan aina kohderyhmä huomioiden, joihin asiakkaan on helppo samaistua ja saada inspiraatiota tulevan kodin hankinnassa. Asiakkaan on huomattavasti helpompi hahmottaa myynnissä oleva kohde, kun se on sisustettu kodikkaaksi ja tarkoituksenmukaiseksi.

3D-ASUNTOKUVIEN HYÖDYT

  • tehokas markkinointi ja myyntityökalu mainostamiseen

  • vanhemmille asunnoille vauhtia myyntiin

  • asiakkaat näkevät asunnon potentiaalin ja sen parhaat puolet

  • helpottaa ostopäätöksen tekoa

  • varmuus=ostopäätös

  • asiakkaalla on selkeä kuva lopputuloksesta

  • kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internettiin

  • kohteesta voidaan tehdä video, joka esittelee kohteen virtuaalisesti

  • sisustus suunnitellaan kohderyhmä huomioiden, johon asiakkaan on helppo samaistua

“Alla oleva kohde oli ollut pitkään myynnissä ja omistaja miettikin jo koko asunnon remontoimista myyntiä varten, mutta päätyikin sen sijaan 3D-remonttiin ja stailaukseen. Tulevan asukkaan olisi helppo hahmottaa uudistukset ja lisäksi lopullisiin valintoihin olisi vielä mahdollisuus vaikuttaa. 3D-mallinnusta hyödynnettiin niin maalisävyn valinnassa, lattiamateriaaleissa kuin olemassa olevien kalusteiden sijoittelussa pohjakuvaan. Kyseessä oli pohjaratkaisultaan melko tyypillinen kerrostalo asunto, jonka muutoksessa keskityttiin keittiön muuttamisella avokeittiöksi olohuoneen yhteyteen. Tällä saatiin asuntoon modernimpi ilme sekä lisättiin asunnon valoisuutta ja ilmavuutta. Tuleva omistaja vakuuttuikin visualisointikuvista ja hänen oli helppo kuvitella oma elämänsä tulevaan kohteeseen.”

Hinnat alkaen

Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen suunnitelmasta tai vastaavasti työ voidaan tehdä tuntityönä.

– olohuone 250€ (alv0%)
– olohuone + keittiö + ruokailutila  560€ (alv0%)
– olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 990 (alv0%)
–  3D-kuvien lisäksi voidaan tehdä 360 asteen 3D-virtuaalikuvaus video, yksi kuvauspiste 90€ (alv0%)